Píšu pro Vás

31.3.2024 07:33
Úvodní fotka - Oslava 10 let bblesiure.cz
Ve dnech 26. - 28. dubna 2024 budeme slavit desáté výročí. Chystáme bohatý program pro všechny. Přijdou a přijedou i vzácní hosté. Těšíme se. Zapište si do diářů termín zlatým písmem, a těšte se i Vy. Harmonogram programu máte níže. Přihlásit se můžete cestou rezervačního systému na webu / Tabulka akcí, pokud do něj nemáte přístup, tak se přihlaste cestou e-mailu beata.brosova@seznam.cz
10.1.2024 06:00
Úvodní fotka - BBLeisure skupinové lekce 2024
BB Leisure programové menu nás řadí mezi jedinečná centra se zcela originální nabídkou pro klienty bez rozdílu věku, pohlaví a aktuální kondice. Náš osobní přístup a přátelské vztahy činí ze společného cvičení příjemně trávený čas s vysokou přidanou hodnotou. PROGRAM PRO ZDRAVÍ nabízí zábavu, funkční trénink, nárůst a udržitelnost kondice, energii, odolnost, vitalitu a dlouhověkost. Ctí rovnováhu tréninku a zotavení, míry zátěže i odpočinku, daného a proměnného.
18.11.2023 07:24
Úvodní fotka - Spánek
Spánek je tedy pro lidské tělo stejně důležitý jako některý lék nebo doplněk stravy, při spánku se tělo omlazuje, obnovuje a doplňuje svoje síly.
19.10.2023 20:06
Úvodní fotka - Víkendovka Zlaté Hory
V půlce října roku 2023 jsme s partou dvanácti žen vyrazily na víkendovku do Zlatých Hor. Mnoho měsíců předem jsme měly zamluvené ubytování a i průvodkyni krajem. Program předchystaný od pátečního podvečera do nedělního poobědí. Bylo to nádherné. V době, kterou označuji postcovidovou, a taky pro sebe postrelapsovou, to byla první velká víkendová tour po dlouhé divné prázdnotě. A povedla se moc. Sedla si parádně s filozofickým záměrem bbleisure o volném čase, který patří jenom nám, o prostoru největší svobody, kde můžeme rozjímat, kultivovat sami sebe, vnitřně si prožívat a užít realizované činnosti, zaměřit se sami na sebe a mít jasný cíl: zlepšovat fyzické, psychické, sociální a duchovní aspekty zdraví a pohody.
17.10.2023 20:03
Úvodní fotka - Mezi námi Nordic Walking rozhodčími
Ve Vysokých Tatrách na Štrbském plese se ve dnech 15. - 16. září 2023 konal Světový pohár Nordic Walking. Walkeři z osmi zemí si mohli vybrat jednu ze tří nabízených tratí, 21 km, 10 km, 5 km, a že ty tratě pod vrcholky tatranských štítů nebyly jednoduché, musí být jasné každému i na dálku. Však zvládli to i účastníci speciální kategorie zdravotně postižených. Rozhodčí ze čtyř zemí, a my s Evou mezi nimi. Byla to pecka děcka.
20.8.2023 20:47
Úvodní fotka - Nordic Walking pravidelné lekce v Olomouci
Pořádáme pravidelné skupinové lekce Nordic Walking v Olomouci, každý čtvrtek od 16:15 hodin, sraz v parku za pavilonem A Výstaviště Flora v Olomouci. Malé skupinové lekce (max 6 osob v jedné grupě) jsou určeny všem bez rozdílu věku a kondice, kteří chtějí kondiční chůzí s holemi prospět svému zdraví. Z důvodu omezené kapacity počtu chodců v lekci je nutná rezervace předem (kontakty níže).
9.7.2023 07:35
Úvodní fotka - Vaření je lék
V moderní společnosti se stalo trendem jíst jídlo mimo domov. Důvodem je, že mnozí považují vaření za časově náročnou činnost. Pokud však chcete svému zdraví dodat energii a živiny, zároveň snížit stres běžného života nebo například ten, který je spojený s Vaší nemocí, vaření doma je úžasný způsob. Pokud se Vám vaření stane koníčkem. Protože všechny koníčky mají tu úžasnou moc.
4.7.2023 16:38
Úvodní fotka - Život v rytmu s autoimunitou
AUTOIMUNITNÍ PORUCHA, to ona mě naučila nestát na místě, ale jít stále dopředu, i když velmi pozvolna a opatrně. Moje vlastní postřehy, pokusy a omyly, nastudované teorie a odbornosti v konfrontaci s osobní praxí, sepisuji už léta. Teď, po velké bouři, největší a do třetice, utřídím a nabídnu k vydání pro veřejnost. Děkuji Vám za Váš zájem o téma i Vaši podporu.
25.5.2023 21:25
Úvodní fotka - Mistrovský nordic walking
Kolik ne úplně běžných věcí, zážitků, míst, okolností, lidí a jejich volného času si užíváme bez toho, abychom za ně vděčně po/děkovali, abychom nad nimi pokorně žasli. Kolik lidí míjíme, aniž je po/známe. Každý z nich v něčem vyniká, něco umí, od každého se každý z nás může něco na/učit. A přesto - jak malinkatí všichni jsme.
30.4.2023 09:37
Úvodní fotka - Jarní dynamika a svátek lásky
V roce 2023 proběhly už 4 víkendové speciály, jejichž hlavním tématem je Žena a její zdraví. Dubnovou neděli jsme si užily smyslnou Jarní dynamiku. Tento článek ale dokončuji až před magickou nocí a svátkem lásky. Dovolte mi malé zamyšlení a propojení klíčových slov: jaro, žena, smyslnost.
Vítám Vás tady!
To jsem já, Beata

Vítejte v mém čase. Vítejte v čase na vážné věci, vítejte v BB Leisure Time.
Vítejte v čase, který patří jenom nám, v prostoru největší svobody, kde můžeme rozjímat, kultivovat sami sebe, vnitřně si prožívat a užít realizované činnosti, zaměřit se sami na sebe a mít jasný cíl: zlepšovat fyzické, psychické, sociální a duchovní aspekty zdraví a pohody.

Tabulka akcí
Aktuální týden